01/28/20208 views

Meet & Greet – gefaciliteerd door Nederland Isoleert

Published by: Boost Arnhem

Op 28 januari organiseert de Refugee Talent Hub, in samenwerking met Nederland Isoleert en Flextra, een Meet & Greet in Amersfoort. Tijdens de Meet & Greet is Nederland Isoleert op zoek naar mensen die zich kunnen aansluiten bij hun team van installatiemonteurs.

Nederland Isoleert is sinds september 2017 onderdeel van Essent en één van de grootste spelers op het gebied van verduurzaming. Dit doen ze vooral door particulieren woningen te voorzien van spouw, dak, bodem of vloer isolatie. Hun doelstelling is om binnen 10 jaar alle huizen in Nederland geïsoleerd te hebben. Deze ambitieuze doelstelling kunnen zij alleen realiseren met de juiste mensen! Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe, leuke en gemotiveerde collega’s voor hun filiaal in Amersfoort.

Flextra noemt zich ‘specialist in vaklieden’. Sinds 1997 staan zij bekend om hun waardering voor het vakmanschap, de langdurige dienstverbanden en hun vriendelijke benadering

De Meet & Greet op 28 januari vindt plaats van 4 tot 6 uur op het Nederland Isoleert kantoor in Amersfoort. Tijdens de Meet & Greet gaan we echt aan de slag, zodat je goed kan zien wat het werk precies inhoudt. Het is niet belangrijk dat je een technische achtergrond hebt, maar het is wel belangrijk dat werken in de bouw je leuk lijkt! Nederland Isoleert zal je helpen en zorgen dat je al werkend de juiste kennis krijgt.

Wat zoekt Nederland Isoleert precies? Als installatiemonteur zul je aan de slag gaan in kelders en op daken om deze te verduurzamen. Het is daarom belangrijk dat je geen claustrofobie (angst voor kleine ruimtes) of hoogtevrees hebt. Tijdens werkdagen zal je samen met een collega verschillende huizen in Nederland verduurzamen, vanuit de vestiging in Amersfoort. Het is daarom handig als je al een rijbewijs hebt.

Lijkt het je leuk om een nieuw vak te leren en aan de slag te gaan als installatiemonteur? Meld je dan aan voor de Meet & Greet op 28 januari. Dit kan tot 21 januari. Voor meer informatie over de vacature kan je op de website kijken van Nederland Isoleert.

Voor een indruk en persoonlijk verhaal, lees dan het verhaal van Berhane.

https://refugeetalenthub.com/

Like
Share
You have to be logged in to apply to an activity.

Donate

Thanks for your interest in donating to Arnhem Voor Vluchtelingen - Any donations/gifts can be sent to NL82TRIO 0391 0399 97. Thanks in advance!