12/12/201956 views

Leerwerktraject in de energiesector voor hoger opgeleide statushouders

Published by: Boost Arnhem

Wat?
Het UAF, het HAN-Talencentrum en expertisecentrum SEECE (een samenwerkingsverband van de HAN met energiebedrijven in de regio) bieden statushouders een leer-en-werktraject van twee en een half jaar aan met uitzicht op een erkend Nederlands hbo-diploma en een baan in de energiesector. Je kunt gaan leren en werken in functies zoals service engineer, technisch specialist of ontwerper. De bijgesloten folder geeft meer informatie over het leerwerktraject, dat start op 27 januari 2020.

 

Wanneer?

Donderdag 12 december om 14:00 uur
Locatie: Ruitenberglaan 26 in Arnhem.

 

Voor wie?

Iedereen is welkom: statushouders met interesse in een hbo-studie en een achtergrond in de techniek, maar ook medewerkers van gemeenten en van andere organisaties, betrokken bij statushouders. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar talencentrum@han.nl.

 

Programma

De informatiebijeenkomst start met korte presentaties over:

  • het Nederlandse hoger beroepsonderwijs en studeren bij de HAN, met uitleg over de Associate Degree-programma’s in de energie.
  • Stichting voor Vluchtelingstudenten UAF, een kennismaking;
  • het leerwerktraject in de energie, met uitleg over de beoogde doelgroep, de toelatingscriteria, de verschillende programmaonderdelen en de inschrijvingsprocedure;
  • studenten aan het woord; ervaringen van statushouders die nu een Associate Degree programma volgen bij de HAN.

 

Er is daarna voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan:

  • HAN docenten van het leerwerktraject;
  • statushouders die nu bij de HAN studeren;
  • UAF medewerkers.

 

Vragen?

Mail naar talencentrum@han.nl.
Wil je je al inschrijven voor het leerwerktraject? Ga naar www.han.nl/leerwerktraject. Je kunt je inschrijven tot 16 december.

 


Like
Share

Donate

Thanks for your interest in donating to Arnhem Voor Vluchtelingen - Any donations/gifts can be sent to NL82TRIO 0391 0399 97. Thanks in advance!